Advertisements
Această mâncare nu este doar ușor de pregătit, ci are și un gust minunat. Iar faptul că putem să înmuiem pâinea în sosul delicios face din această experiență una cu adevărat specială. Hai să vedem cum se pregătește acest preparat!
Citeste si articolul:Piept de pui pe pat de cartofi, o delicatesă foarte gustoasă
Ingrediente:
- Ceapă
- Slănină
- Ardei
- Roșii
- Boia de ardei
- Sare/Vegeta
- O lingură de untură
- Usturoi
- Carne
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!
Mod de preparare:
- Toate ingredientele se amestecă bine.
- Se adaugă apă, se amestecă din nou și se acoperă tava.
- Preparatul se dă la cuptor la 180°C pentru aproximativ 2 ore.
- La jumătatea timpului, se amestecă din nou, apoi se lasă să se coacă în continuare.
- După ce este gata, se scoate din cuptor și tocănița este pregătită de servit.
Citeste si articolul:Ghiveci cu piept de pui și mazăre,foarte gustos.
Nu îmi fac griji că se arde între timp, pot să-mi văd de alte treburi. Gătesc orice tocăniță în acest mod și carnea devine foarte fragedă, iar gustul este mult mai bun decât atunci când este fiartă!