Advertisements

Acesta este regele supelor acrișoare: Rețeta de ciorbă ardelenească

Advertisements

Îmi place să fac ciorbă ardelenească destul de des, pentru că familia mea o adoră. În special în zilele reci, o supă caldă este binevenită și, din acest motiv, o gătesc din ce în ce mai des. Este pur și simplu delicioasă!

Ingrediente

Pentru legume:

  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 gulie
  • ½ țelină

Pentru ciorbă:

  • 3 linguri de ulei
  • 1 mână de leuștean proaspăt
  • 2 litri de apă

Citește si articolul: 2025: Cele mai norocoase 5 zodii ale anului

Pentru chifteluțe:

  • 300 g carne tocată
  • 50 g orez
  • 1 ou
  • 1 cățel de usturoi (zdrobit)
  • Sare și piper, după gust

Pentru dres și asezonare:

  • 2 linguri de făină
  • 150 ml smântână
  • Sucul de la 1 lămâie

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements