Advertisements
Preparare:
- Începe prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și unge o formă de copt cu unt, apoi presară ușor cu făină.
- Într-un alt bol, amestecă făina, praful de copt și sarea, apoi pune deoparte.
- Într-o cratiță mică, încălzește laptele și untul până când untul se topește. Ține amestecul cald.
- Într-un bol mare, bate ouăle la viteză mare timp de 3 minute, sau până când devin dense și au o culoare deschisă.
- Adaugă zahărul și continuă să bați la viteză medie timp de încă 3-4 minute.
- Apoi, încorporează cu grijă amestecul de făină, esența de vanilie și laptele cald. Amestecă până obții un aluat omogen.
- În cele din urmă, toarnă aluatul în forma pregătită și coace timp de 25-30 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Citeste si articolul:Pască tradițională cu brânză dulce
Poftă bună!