Advertisements

Acest ingredient face ca supa de pește de Crăciun să fie perfectă!

Advertisements

Cum se prepară supa de pește Bajai

În contrast cu varianta Szegedi, supa Bajai nu necesită o bază concentrată, însă include paste speciale, paste subțiri, asemănătoare tăițeilor. Cantitatea de pește este esențială, iar aceasta este de obicei compusă din crap și pește somn pitic.

Îți recomand și asta:Cremă de turtă dulce – Un desert delicios pentru Crăciun

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 1 roșie
  • 1 ardei gras
  • 200 g paste
  • 1 kg crap curățat
  • 2 lingurițe sare
  • 2 linguri boia dulce
  • 2 linguri ulei

Preparare:

  1. Crapul se curăță, se sărează și se lasă la rece.
  2. Ceapa se călește cu puțină sare, se ia de pe foc, iar apoi se adaugă boiaua.
  3. Se readuce pe foc, adăugând roșia, ardeiul și 0,5 litri de apă. Se fierbe 3-4 minute.
  4. Se adaugă peștele condimentat și 1,5 litri de apă, fierbându-se timp de 30-35 de minute.
  5. În paralel, pastele se fierb în apă cu sare și se scurg.

Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!

Advertisements

SHARE
Advertisements
Advertisements
Advertisements

ViataRevista – Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri – ştiri online.

Află de la ViataRevista știrile externe de ultima oră, noutățile din străinătate, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin.

Advertisements