Pe măsură ce sărbătorile se apropie, multe gospodine încep să se gândească la meniul de Crăciun. În multe cazuri, alegerea se oprește la supa de pește, în special la varianta bajai sau szegedi, fiecare având arome specifice care le-au făcut celebre. Dar, chiar dacă nu ești fan al supei de pește, nu schimba pagina! Vom împărtăși și o rețetă delicioasă de supă de carne.
Citește si articolul:Rețetă tradițională de Gerbeaud inspirată din rețeta bunicii
Revenind la supa de pește, este bine cunoscut faptul că în Ungaria acest preparat este extrem de popular, în special în variantele sale din Baja și Szeged. Prepararea supei de pește nu este o sarcină ușoară – pentru un gust perfect, este necesară utilizarea mai multor tipuri de pește proaspăt și o atenție specială la condimente.
Unii preferă să paseze ingredientele supei pentru a obține o consistență mai densă, însă mulți cred că secretul unei supe bune constă în ardeiul de calitate, pește și ceapă din belșug.
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!