Advertisements
Lapte de pasăre, un desert de origine franceză, este o alegere excelentă pentru zilele calde de vară și este foarte iubit de mulți. Prepararea acestui desert nu necesită cunoștințe deosebite de bucătărie și este accesibil chiar și pentru începători. Se prepară rapid, cu puține ingrediente, fiind astfel economic, iar acest aspect nu este de neglijat în contextul prețurilor actuale. Acum îți vom dezvălui cum poți prepara „madártej”-ul perfect.
Singurul lucru la care trebuie să fii atent este să nu păstrezi desertul prea mult timp în căldura mare a verii.
Citeste si articolul:Murăturile de castraveți fermentați: Secretul gospodinei din sat pentru castraveți perfecți
Rețeta pentru lapte de pasăre perfect:
Ingrediente:
- 1,5 l lapte
- 150 g zahăr
- 4 ouă
- 1 plic zahăr vanilat
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!