Advertisements
Îmi place să fac ciorbă ardelenească destul de des, pentru că familia mea o adoră. În special în zilele reci, o supă caldă este binevenită și, din acest motiv, o gătesc din ce în ce mai des. Este pur și simplu delicioasă!
Ingrediente
Pentru legume:
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1 gulie
- ½ țelină
Pentru ciorbă:
- 3 linguri de ulei
- 1 mână de leuștean proaspăt
- 2 litri de apă
Citește si articolul: 2025: Cele mai norocoase 5 zodii ale anului
Pentru chifteluțe:
- 300 g carne tocată
- 50 g orez
- 1 ou
- 1 cățel de usturoi (zdrobit)
- Sare și piper, după gust
Pentru dres și asezonare:
- 2 linguri de făină
- 150 ml smântână
- Sucul de la 1 lămâie
Pentru continuarea articolului, te rog să apeși butonul „Următorul” sub reclamă!